Vercauteren - Vos, M.

Vercauteren - Vos, M.
Foto van Vercauteren - Vos, M. Geslacht Vrouw
Naam Vercauteren - Vos
Voorletters M. (Mary)
Titel
Functienaam Oncologieverpleegkundige Urologie

Vercauteren - Vos, M.

De oncologieverpleegkundige Urologie is uw vaste aanspreekpunt wanneer bij u een vorm van urologische kanker is geconstateerd. Zij geeft u mondelinge en schriftelijke informatie over de ziekte, de behandeling en de gevolgen hiervan voor uw dagelijks leven. De oncologieverpleegkundige kan u ook informeren over patiëntenverenigingen en hun activiteiten, hulpmiddelen en vergoedingen. Waar nodig kan zij de informatie verduidelijken die u van uw uroloog heeft gekregen.

De oncologieverpleegkundige heeft zich gespecialiseerd in de zorg rondom patiënten met urologische kanker en de daarbij behorende behandeling. Ze werkt nauw samen met de uroloog. Tijdens het spreekuur met de oncologieverpleegkundige kunt u uw vragen stellen. Er is ook ruimte om te spreken over uw emoties en gevoelens die een confrontatie met kanker kan oproepen.  De oncologieverpleegkundige begeleidt u tijdens de behandeling. Ook bezoekt ze de patiënten op de verpleegafdelingen.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem dan contact op met de oncologieverpleegkundigen Urologie op telefoonnummer (070) 210 6482. Ze zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 - 16.30 uur.
Of stuur een e-mail naar uro-oncologie@hagaziekenhuis.nl

Gerelateerde specialismen

Contact

Urologie 
Locatie LeywegLocatie Sportlaan

Telefoon(070) 210 6482

image_3006Meer informatie