Orthopedie

87

Op de afdeling Orthopedie in het HagaZiekenhuis van Den Haag behandelen we houdings-, bewegings- en pijnproblemen. Altijd op de best mogelijke manier: persoonlijk, deskundig en gepland. Wij voeren gemiddeld zo'n 850 totale heupprothese operaties en 400 totale knieprothese-operaties per jaar uit. Wij streven continu naar verbetering en verrichten voortdurend wetenschappelijk onderzoek.

Voor alle aandoeningen van botten, banden, spieren en gewrichten aan het gehele bewegingsapparaat, waarvoor een orthopedisch consult gewenst is, kunt u bij ons terecht. Ook zijn wij u graag van dienst met een second opinion.

Team

Ons team bestaat uit 10 orthopedisch specialisten. Vergaande subspecialisatie zorgt ervoor dat we altijd kunnen handelen op basis van de laatste stand der techniek - altijd met de patiënt-artsrelatie centraal. De hoge kwaliteit van zorg combineren we met efficiënte bedrijfsvoering.

Haga Hand- en Polscentrum

De orthopeden van het HagaZiekenhuis hebben een intensieve samenwerking met het Haga Hand- en Polscentrum. Zo behoort dr. R.L.M. Deijkers zowel bij het behandelteam van Orthopedie, als bij het behandelteam van het Haga Hand- en Polscentrum.

Een afspraak maken

Wilt u eeen afspraak maken bij de polikliniek orthopedie van het Hagaziekenhuis? Neem dan contact op via onderstaand telefoonnummer. Dit nummer is iedere werkdag te bereiken tussen 8.00 en 17.00 uur. U kunt ook 's avonds naar het spreekuur van de orthopedisch chirurgen van het HagaZiekenhuis. Elke twee weken is er spreekuur op een wisselende avond van 18.00 tot 20.30 uur op locatie Leyweg.

Telefoonnummer polikliniek orthopedie van het HagaZiekenhuis:

  • Volwassenen: (070) 210 6398
  • Juliana Kinderziekenhuis: (070) 210 7300 (afsprakenbureau)

Houd bij het maken van de afspraak uw zorgdomeinnummer bij de hand.

U kunt ook digitaal een afspraak maken.

App1

Download onze app

De afdeling orthopedie van het HagaZiekenhuis biedt ook voorlichting via een handige app. Patienten worden via de app geinformeerd over hun behandelpad.

De app is onder de naam Haga Orthopedie gratis te downloaden in de App- of Google Play Store.

Operatie in Zoetermeer

De orthopeden van het Haga opereren niet alleen op de Leyweg, maar ook in het LangeLand Ziekenhuis in Zoetermeer. Het gaat dan vooral om planbare operaties. Reden is dat na de sluiting van de operatiekamers op de Sportlaan, de capaciteit voor alle operaties op de Leyweg ontoereikend is.

De orthopeden van het HagaZiekenhuis, Reinier de Graaf en LangeLand Ziekenhuis werken steeds intensiever samen in aanloop naar het nieuwe Orthopedisch Centrum in Zoetermeer in 2019. Daarom lag het voor de hand operatiecapaciteit in Zoetermeer in te kopen.

Mevrouw Pet Behr was de eerste patiënt die door haar eigen orthopeed in het LangeLand werd geopereerd. En dat is heel goed bevallen.

Ervaringen van patiënten

Contact

Orthopedie 
Locatie Leyweg

Telefoon(070) 210 6398

image_3006Meer informatie
Locatie Sportlaan

Telefoon(070) 210 6398

image_3006Meer informatie
Juliana Kinderziekenhuis

Telefoon(070) 210 7300 (afsprakenbureau)

 

Wachttijden

Locatie Leyweg
10 dagen
Locatie Sportlaan
10 dagen
Locatie JKZ
24 dagen

Alle wachttijden.

Folders