Proctologiepolikliniek

Proctologie bestudeert en behandelt de aandoeningen die zich specifiek voordoen in het laatste stukje van de dikke- of endeldarm: de laatste 5 centimeter voor de anus.

Het is voor veel mensen niet gemakkelijk om met klachten aan de anus of het gebied daaromheen, naar een arts te stappen. Deels uit schaamte en deels uit angst voor een eventueel pijnlijk onderzoek. Maar onderzoek en behandeling hoeven beslist niet pijnlijk te zijn.

De proctoloog is gespecialiseerd in de behandeling van aandoeningen in dit gebied. Hij verricht inwendig onderzoek met de vinger en met een proctoscoop, een klein kijkertje.

Informatie op het juiste moment: HagaBehandelwijzer

AppAlle aandoeningen en behandelingen van de Proctologiepolikliniek vindt u ook in de HagaBehandelwijzer. Deze app geeft u inzicht in het verloop van uw behandeling of onderzoek. U krijgt in de app informatie op het moment dat het voor u van toepassing is.

Tip: Download de app voordat u de polikliniek bezoekt.

Installeren:

De handige app kunt u downloaden in de App Store of Google Play Store. Zoek naar: 'Haga behandelwijzer' en installeer de app. Open vervolgens de app en kies uw behandeling. Weet u de (voorlopige) operatiedatum*? Voer deze dan ook in. Druk op de knop 'Start' en alle informatie die voor u belangrijk is, kunt u direct op uw tijdlijn zien.
* De operatiedatum kunt u altijd aanpassen. Druk hiervoor op het tandwielicoontje rechtsonder in de app. 

 

Contact

Proctologiepolikliniek 
Locatie Sportlaan

Telefoon(070) 210 6772 of 6700 (afsprakenbalie)

image_3006Meer informatie