U bent aan uw hart behandeld in het HagaZiekenhuis. Om te herstellen, volgt u een hartrevalidatieprogramma. Dit programma bestaat uit twee onderdelen.

 • Bewegen (FIT-module)
 • Psychosociaal programma (PEP-module)

Hartrevalidatieprogramma in het HagaZiekenhuis

In de HagaBehandelwijzer leest u in kleine stapjes wat u kunt verwachten.

Ons behandelproces

 1. plus
  Stap 1 in deze fase

  Wanneer krijgt u Hartrevalidatie?

  Hartrevalidatie is voor alle mensen en hun naasten  die in het HagaZiekenhuis of elders behandeld zijn aan hun hart. Het helpt u bij herstel, bijvoorbeeld na ablatie bij boezemfibrilleren, een (dreigend) hartinfarct  of na een dotter- en stentbehandeling of bypassoperatie.

 2. plus
  Stap 2 in deze fase

  Verpleegkundig specialist

  U wordt tijdens deze periode geholpen door de verpleegkundig specialist. Dit is een gespecialiseerde verpleegkundige die veel van het hart af weet.  

  De verpleegkundig specialist begeleidt u tijdens het hele hartrevalidatietraject. U kunt met al uw vragen bij hem of haar terecht.

Download de Patient Journey App

De HagaBehandelwijzer in de Patient Journey App geeft u alle informatie over uw behandeling. Deze handige app kunt u downloaden in de App Store of Google Play Store. Open na het installeren de app en kies uw behandeling. Weet u de (voorlopige) operatiedatum*? Voer deze dan ook in. Druk op de knop ‘Start’ en alle informatie die voor u belangrijk is, kunt u direct op uw tijdlijn zien.

* De operatiedatum kunt u altijd aanpassen. Druk hiervoor op het tandwielicoontje rechtsonder in de app.