U krijgt een kijkoperatie van uw knie in het HagaZiekenhuis. Dat heeft u samen met uw orthopeed afgesproken. De orthopeed kijkt of er problemen zijn met uw kniegewricht en behandelt deze ook meteen. Het voordeel van deze operatie is dat u uw knie direct weer volledig kunt belasten.

Een kijkoperatie van uw knie in het HagaZiekenhuis

U wordt voor deze operatie 1 dag opgenomen op de afdeling Orthopedie van het HagaZiekenhuis. In de Patient Journey App leest u in kleine stapjes hoe de behandeling eruitziet. U kunt ook de folders lezen.

Ons behandelproces

 1. plus
  Stap 1 in deze fase

  De knie

  Het kniegewricht is een scharniergewricht dat bestaat uit 3 botdelen; het bovenbeen (femur), het scheenbeen (tibia) en de knieschijf (patella).

 2. plus
  Stap 2 in deze fase

  Actueel medicatieoverzicht

  Voorafgaand aan uw bezoek bij de polikliniek anesthesiologie, is het belangrijk dat u een medicatieoverzicht bij uw apotheek opvraagt.

Download de Patient Journey App

De HagaBehandelwijzer in de Patient Journey App geeft u alle informatie over uw behandeling. Deze handige app kunt u downloaden in de App Store of Google Play Store. Open na het installeren de app en kies uw behandeling. Weet u de (voorlopige) operatiedatum*? Voer deze dan ook in. Druk op de knop ‘Start’ en alle informatie die voor u belangrijk is, kunt u direct op uw tijdlijn zien.

* De operatiedatum kunt u altijd aanpassen. Druk hiervoor op het tandwielicoontje rechtsonder in de app.