Medewerkers voeren actie voor een betere cao

Ziekenhuismedewerkers uit het hele land voeren actie voor een betere cao. Daarover heeft u misschien gelezen of gehoord in het nieuws. Donderdag 16 maart is er een landelijke actiedag. Ook in het HagaZiekenhuis laten medewerkers op deze dag van zich horen. Vanaf ‘s ochtends vroeg zijn er verschillende acties in het ziekenhuis. De meeste afspraken op poliklinieken gaan gewoon door. Op verschillende afdelingen worden alleen spoedpatiënten behandeld.

Heeft u op 16 maart een afspraak?

Op de meeste afdelingen gaan de afspraken gewoon door. Gaat uw afspraak niet door? Dan bent u uiterlijk vrijdag 10 maart gebeld. Als u op deze dag niets van ons heeft gehoord, verwachten we u op uw afspraak. Om lange telefonische wachtrijen te voorkomen, vragen we u om zelf niet te bellen.

Spoedzorg gaat altijd door

Heeft u met spoed zorg nodig? Of gaat u bevallen? De Spoedeisende Hulp (SEH) en afdeling Verloskunde zijn donderdag 16 maart gewoon geopend. Ook op de andere afdelingen bieden we spoedzorg als dit nodig is. Afspraken voor een chemokuur gaan deze dag gewoon door.

De zorg voor opgenomen patiënten is op de actiedag net als in het weekend. Zij kunnen rekenen op de kwaliteit die zij gewend zijn.

Verschillende acties

De hele dag zijn er verschillende acties in het ziekenhuis. Medewerkers dragen bijvoorbeeld afwijkende kleding of buttons. Ook zijn er verschillende activiteiten in de lichtstraat. Bij deze acties staat uw veiligheid altijd voorop.