Deze pagina is voor het laatst aangepast op maandag 13 april 2022 - 14.00 uur

Maatregelen in het HagaZiekenhuis

  • Heeft u een afspraak op de polikliniek of de Spoedeisende Hulp? U mag maximaal 1 begeleider meenemen naar uw afspraak. Zo voorkomen we drukte en verkleinen we de kans op besmettingen.

Doe de coronacheck

2 werkdagen voor uw afspraak sturen wij u een sms. Hierin staat een link naar www.hagaziekenhuis.nl/coronacheck. Ga naar deze pagina en beantwoord de vragen over uw gezondheid. Na het invullen van de vragen ziet u of u gezondheidsklachten heeft die passen bij COVID-19. Heeft u deze klachten? Bel dan naar de polikliniek waar u een afspraak heeft.

Het is belangrijk om in het ziekenhuis zoveel mogelijk 1,5 meter afstand te houden. Als we voldoende afstand houden, dan is een mondkapje niet meer nodig.

Moet u voor uw afspraak bloed laten prikken? Ga naar www.hagaziekenhuis.nl/prikafspraak om een afspraak te maken.

Positief getest of klachten die passen bij het coronavirus?

Bel naar de polikliniek waar u een afspraak heeft. Uw arts bekijkt of uw afspraak door kan gaan. Hierbij zijn 3 mogelijkheden:

- Uw afspraak wordt omgezet in een belafspraak;
- Uw afspraak wordt uitgesteld;
- Uw afspraak gaat gewoon door.

Een overzicht van uw afspraken vindt u op ons patiëntportaal MijnHaga.


Wilt u een patiënt bezoeken of begeleiden? Kom niet naar het ziekenhuis als u het coronavirus heeft. Kom ook niet als u klachten heeft die passen bij het coronavirus. Doet u dit wel, dan brengt u mogelijk anderen in gevaar. Blijf thuis en laat u testen.


Meer informatie