Heeft u een vraag over het kerstdiner? Hieronder vindt u veel antwoorden. Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Staat uw vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar jong@hagaziekenhuis.nl of bel naar 070 - 210 2495.

Het kerstdiner is vrijdag 20 december 2019.

Het kerstdiner is in het HagaZiekenhuis op locatie Leyweg. Er staan vrijwilligers klaar om u de weg te wijzen naar restaurant HagaPlaza.

U bent welkom vanaf 16.30 uur. Het diner start ongeveer om 17.15. We verwachten dat de avond rond 20.30 uur is afgelopen.

Het kerstdiner is voor ouderen patiënten van het HagaZiekenhuis. En voor ouderen in de buurt van het ziekenhuis wonen. Kunt u met kerst wel wat gezelschap gebruiken? Dan bent u van harte welkom. U kunt zich alleen aanmelden, maar ook met uw partner, een vriend(in) of begeleider. Het diner is niet bedoeld voor grote groepen of hele families.

Dat kan zeker. Vorig jaar kwamen veel gasten alleen. We zorgen er altijd voor dat u aan een tafel zit met anderen. U zit tijdens het diner dus nooit alleen.

Als u afhankelijk bent van een rollator of scootmobiel, dan kunt u deze natuurlijk meenemen naar het diner. Mogelijk stallen we uw rollator of scootmobiel tijdens het diner op een veilige plek. Dit doen we zodat de bediening makkelijk door de zaal kan lopen.

Jazeker. U kunt dit doorgeven bij uw aanmelding. Heeft u allergieën, bent u vegetarisch of eet u alleen halal? Dan willen wij dit graag weten. We verzoeken u om dit bij het diner nogmaals aan te geven bij de serveerder van uw tafel.

Het kerstdiner kost u niets. Het diner wordt mogelijk gemaakt door sponsoring en speciale acties. Zo heeft JongHaga sokken verkocht aan medewerkers van het ziekenhuis. De opbrengst hiervan gaat naar dit diner. Hierdoor hebben onze collega’s leuke sokken én dragen ze hun steentje bij aan het kerstdiner.

U krijgt een bevestiging per post of e-mail. Heeft u maandag 16 december nog geen bevestiging ontvangen? Neem dan contact met ons op.

U kunt zich aanmelden tot maandag 16 december.

Bent u verhinderd en kunt u toch niet komen? Bel dan naar 070-210 2495. We kunnen uw plek tijdens het diner dan aan iemand anders geven.