Mijn afspraken en behandelingen

Dat is wel de bedoeling. De artsen verhuizen mee naar locatie Leyweg.

Zodra een afdeling verhuist, leest u dat op onze website. Let op: u hoeft zelf niets te doen. In uw afsprakenbriek of het patiëntportaal MijnHaga leest u waar uw afspraak is. Als de locatie wijzigt, hoort u dat ruim op tijd van ons.

Nee, het prikpost op locatie Sportlaan is gesloten. U kunt in de buurt van de Sportlaan terecht bij twee nieuwe priklocaties. Let op: u moet voor bloedprikken altijd een afspraak maken. Lees meer

Dat leest u in uw afspraakbrief of op het patiëntportaal MijnHaga. Twijfelt u? Neem dan contact op met de afdeling waar u uw afspraak heeft.

De verhuizing naar locatie Leyweg

Na de sluiting kunnen we al onze zorg op één plek aanbieden. Dit is handig. Zowel voor onze patiënten, als voor onze medewerkers. Ons ziekenhuis op locatie Leyweg is vernieuwd en van alle gemakken voorzien.

Het ziekenhuis sluit eind 2020. Zodra de laatste afdeling verhuisd is, verleent het HagaZiekenhuis geen zorg meer vanaf locatie Sportlaan.

Meerdere ruimtes op locatie Leyweg worden opnieuw ingericht en gerenoveerd. Zo maken we ruimte voor alle apparatuur en medewerkers van locatie Sportlaan.

Het aantal parkeerplaatsen blijft gelijk. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met het aantal parkeerplaatsen. Zo zorgen we ervoor dat niet teveel mensen op hetzelfde moment in het ziekenhuis hoeven zijn.

Nog dit jaar opent een parkeergarage voor medewerkers en bezoekers in de nieuwbouw Schoone Ley. Deze wordt beheerd door Apcoa.

Op locatie Leyweg worden ruimtes opnieuw ingericht en gerenoveerd. Hierbij wordt onder andere geboord. Dit kan voor overlast zorgen. Uiteraard proberen we dit zoveel mogelijk te beperken. Bouwgeluiden zijn hooguit overdag te horen. Niet in de avond, nacht en vroege morgen.

Als u een vraagt heeft, beantwoorden we deze graag bij de polikliniek waar u onder behandeling bent.

Het gebouw op locatie Sportlaan

Het pand is van het HagaZiekenhuis. De grond is van de gemeente.

De historische voorgevel blijft zoals hij is. Wat er verder met het gebouw gebeurt, is nog niet bekend. Dat bepaalt de koper van het gebouw in samenspraak met de gemeente.