Aanscherping coronamaatregelen vanaf 26 november: 1 bezoeker per patiënt op verpleegafdeling

25 November 2021

Vanaf vrijdag 26 november scherpen we de coronamaatregelen in het HagaZiekenhuis aan. Patiënten op de verpleegafdelingen mogen dagelijks nog maximaal 1 bezoeker ontvangen. Zo voorkomen we de drukte in ons ziekenhuis. Ook ontlasten we op deze manier onze zorgverleners.

Het aantal mensen dat positief test op het coronavirus stijgt. En dat merken we helaas ook in ons ziekenhuis. Door minder bezoekers toe te laten in ons ziekenhuis, verkleinen we de kans op nieuwe besmettingen.

De aangepaste bezoekregels gelden niet voor de Intensive Care en het Juliana Kinderziekenhuis.

Aangepaste bezoektijden

Is uw naaste opgenomen op de corona-verpleegafdeling in het HagaZiekenhuis? Dan bent u vanaf donderdag 25 november welkom tussen 13.00 en 15.00 uur. Ook op deze afdeling is maximaal 1 bezoeker welkom. Bij uw bezoek moet u beschermende kleding dragen. Deze krijgt u in ons ziekenhuis.

De verpleegafdeling MDL verhuist per maandag 29 november naar etage 11. Bezoek is hier welkom tussen 11.00 en 12.00 uur.

Maximaal 1 begeleider op de SEH

Ook op de Spoedeisende Hulp (SEH) gelden aangepaste regels. Hier is maximaal 1 begeleider per patiënt toegestaan.

Overige corona-maatregelen in het HagaZiekenhuis

De veiligheid van onze patiënten, bezoekers en medewerkers staat op de eerste plaats. Daarom vragen we het volgende van u als u ons ziekenhuis bezoekt:

• Draag een mondkapje (over uw kin, mond en neus)
  • Houd 1,5 meter afstand van andere personen
  • Houd zoveel mogelijk rechts
  • Kom zoveel mogelijk alleen naar uw afspraak op de polikliniek

Hier vindt u meer belangrijke informatie voor uw bezoek aan het HagaZiekenhuis

Naar het overzicht