Coronamaatregelen vanaf 4 april 2022

31 March 2022

Maandag 4 april nemen we in het HagaZiekenhuis afscheid van een aantal coronamaatregelen. Zo hoeven patiënten en bezoekers geen mondkapje meer te dragen. Ook mogen patiënten meer bezoekers ontvangen. Een overzicht van de maatregelen per 4 april.

Wel afstand, geen mondkapje

De komende tijd houden we vast aan 1,5 meter maatregel. Want als we voldoende afstand houden, dan is een mondkapje niet meer nodig. Onze zorgverleners dragen wel een mondkapje als zij dicht bij u komen. U mag dit zelf natuurlijk ook doen als u dit prettig vindt.

Bezoekt u een patiënt? Draag dan een mondkapje voor zijn of haar veiligheid. U kunt gratis een mondkapje krijgen bij de ingang. Er is ook handenalcohol aanwezig om uw handen te ontsmetten.

Maximaal 1 begeleider

We willen drukte in de wachtkamer voorkomen. Daarom mag u maximaal 1 begeleider meenemen naar uw afspraak op de polikliniek. We vragen overige begeleiders buiten of in onze Espressobar te wachten.

Meer bezoekers welkom

Patiënten die zijn opgenomen in het HagaZiekenhuis mogen voortaan ook ’s avonds bezoek ontvangen. Het bezoekblok in de middag blijft. Per bezoekblok zijn twee personen welkom.

De bezoektijden in het Juliana Kinderziekenhuis en Haga Juliana Geboortecentrum worden ook verruimd:

Coronatest voor opname

Wordt u binnenkort opgenomen in het HagaZiekenhuis? Tot en met donderdag 14 april testen we eerst of u besmet bent met het coronavirus. Dat doen we bij ons Testloket. Meer informatie vindt u op www.hagaziekenhuis.nl/testloket

Restaurant HagaPlaza en Espressobar geopend

Wilt u een hapje eten of iets drinken in ons ziekenhuis? Dit zijn de openingstijden van Restaurant HagaPlaza en de Espressobar:

Restaurant HagaPlaza

• Elke dag 14.00 - 19.30 uur

Espressobar HagaZiekenhuis:

• Maandag t/m vrijdag: 7.00 - 20.00 uur
  • Zaterdag, zondag en feestdagen: 9.30 - 16.00 uur

Espressobar Juliana Kinderziekenhuis:

• Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 16.00 uur