Massagestoel helpt OK-collega's ontspannen

06 September 2019

Even een moment van ontspanning… de OK-medewerkers maken dankbaar gebruik van de massagestoel die de maand september op het OK-complex staat.

"Op onze dynamische OK werken kan behoorlijk inspannend zijn", zegt Marloes van der Laan, RVE-manager van het operatiecomplex. "Wij bieden diverse mogelijkheden om de collega's ontspannen en fit te houden. Het gebruik van de massagestoel helpt daarbij. Even een kwartiertje de spieren ontspannen en relaxen. Als een medewerker zich fit en goed voelt, komt dat de patiëntenzorg ten goede."

Debbie Waal, OK-assistent en praktijkbegeleider, vindt het heerlijk om even zo'n rustmomentje te pakken en daarbij ook nog een massage te krijgen. "Zo'n 'powernap' geeft mij weer nieuwe energie!"

HagaFit

Alle medewerkers kunnen gebruik maken van diverse HagaFit-programma's zoals yoga, trainingen voor mentale fitheid en werkstresspreventie, volleybaltoernooien, badminton, fitness, Weight Watchers en hardlooptrainingen. De lessen en workshops worden gegeven door professionele begeleiders. Ook hebben we een speciaal HagaBeweegt-programma.

Ben je geïnteresseerd om te komen werken in het HagaZiekenhuis? Kijk dan op https://www.werkenbijhaga.nl/

Naar het overzicht