Operatieassistent Natasja Pos: van zzp’er naar een vast contract in het HagaZiekenhuis

03 August 2021

Operatieassistent Natasja Pos werkte jarenlang als zzp’er in verschillende ziekenhuizen. In het HagaZiekenhuis heeft ze het zo naar haar zin, dat ze haar bestaan als freelancer nu heeft ingeruild voor een vast dienstverband. “Er zijn hier veel mogelijkheden om door te groeien. En ik kan ook nog eens op de fiets naar mijn werk. Wat wil je nog meer?”

Voor- en nadelen

“Als zzp’er in de zorg heb je veel voordelen. Er zijn veel vacatures. Daardoor kan je overal aan de slag. En je verdient een goede boterham”, zegt Natasja. Toch wegen de voordelen voor haar niet op tegen de nadelen. “Als zzp’er ben je vooral invalkracht. Je draait vaak de wat minder populaire diensten en je voelt je minder onderdeel van het team.”

Zekerheid

Dat laatste ligt niet aan de collega’s met wie Natasja werkt in het HagaZiekenhuis. “Het is een leuke groep van vooral jonge meiden. Ik werk hier echt met heel veel plezier.” De keuze voor een vast dienstverband is volgens Natasja ook een keuze voor zekerheid. “Ik weet waar ik aan toe ben en waar ik naar toe kan werken. Er zijn hier veel mogelijkheden om door te groeien. En ik kan ook nog eens op de fiets naar mijn werk. Wat wil je nog meer?”

Specialiseren

Uiteindelijk wil Natasja wil graag specialiseren. Maar waarin? Dat weet ze nog niet. “Ik heb nog geen keuze gemaakt. De verschillende soorten patiënten en OK’s spreken mij erg aan. Hartchirurgie, Neurochirurgie, het Juliana Kinderziekenhuis … Ik vind heel veel leuk!”

Karina Broch, unithoofd OK Chirurgie, is ontzettend blij dat Natasja haar handtekening heeft gezet onder een vast dienstverband in het HagaZiekenhuis. “Natasja is ontzettend welkom! Ze heeft veel ervaring. En doordat ze al even bij ons werkt, weet ze hoe alles reilt en zeilt op onze OK. Dat is heel fijn.”

Werken bij Haga

Wil je net als Natasja ook in het HagaZiekenhuis komen werken? Kijk dan op www.werkenbijhaga.nl voor onze vacatures.


Een ‘meer dan welkom’ bloemetje voor Natasja (links) van Karina.


Naar het overzicht