Beroependate Straling op 22 maart

17 februari 2017

Is een leerwerktraject tot radiodiagnostisch laborant, radiotherapeutisch laborant of medisch nucleair werker iets voor mij? Dat is de vraag die woensdagavond 22 maart centraal staat in het HagaZiekenhuis tijdens de Volgjehart Beroependate Straling.

Het HagaZiekenhuis opent woensdagavond om 18.00 uur zijn deuren voor potentiële leerlingen. De Beroependate wordt georganiseerd om toekomstige collega's een zo goed en realistisch mogelijk beeld te geven van het werken en leren in het ziekenhuis. De aanwezigen krijgen een rondleiding over de afdelingen Radiologie, Radiotherapie en Nucleaire Geneeskunde en de collega's van die afdelingen zijn aanwezig om alles te vertellen over de beroepen en opleiding. Daarnaast staan medewerkers van Hogeschool Inholland klaar om vragen over de opleiding Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken (MBRT) te beantwoorden.

Interesse?

Meld je aan via de website van Volgjehart.

Over Volgjehart

Volgjehart is een samenwerkingsverband van vier ziekenhuizen in de regio Den Haag: Reinier de Graaf, LangeLand Ziekenhuis, Haaglanden Medisch Centrum en HagaZiekenhuis. Samen verzorgen zij de voorlichting en promotie van de leerwerktrajecten in deze ziekenhuizen.