Cursus stoppen met roken op locatie Leyweg

09 maart 2017

Op 28 maart begint op locatie Leyweg de cursus stoppen met roken ‘Rookvrij! Ook jij?’. Deze cursus is bedoeld voor iedereen die wel een steuntje in de rug kan gebruiken bij het stoppen, dus niet alleen patiënten van het HagaZiekenhuis. De cursus wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed.

De polikliniek Longziekten wilde graag een locatie bieden voor deze cursus van SineFuma. Zo bieden we extra service aan onze patiënten en eventueel andere belangstellenden.

In de cursus 'Rookvrij! Ook jij?' van SineFuma gaat u in 7 bijeenkomsten van 1,5 uur in groepsverband stoppen met roken. Na 2 weken voorbereiding stopt u op de derde bijeenkomst gezamenlijk met roken.

Vervolgens krijgt u nog een maand begeleiding van de ervaren trainers van SineFuma om die eerste moeilijke weken goed door te komen. Dit doen ze via een bewezen effectieve methode, die op universiteiten in Engeland is ontwikkeld.

Doe het samen

Stoppen met roken is makkelijker als u er niet alleen voor staat. Doe het samen met de andere deelnemers en steun elkaar. Iedereen heeft dat ene gemeenschappelijke doel: stoppen met roken! Doe ook mee en meld u aan voor deze cursus!

Eerste bijeenkomst

De eerste bijeenkomst is op dinsdag 28 maart van 15.00 tot 16.30 uur in een van de vergaderzalen bij restaurant HagaPlaza op locatie Leyweg. De precieze locatie volgt na aanmelding. De volgende bijeenkomsten zijn op dinsdag van 15.30-17.00 uur: 4/4, 18/4, 25/4, 2/5, 9/5, 16/5.

Meer informatie of direct aanmelden

Hier leest u meer over deze cursus in het HagaZiekenhuis. Kijk voor meer informatie (bijvoorbeeld over vergoedingen) op de website. Hier kunt u zich ook aanmelden, tot een week van tevoren.

januari 2017februari 2017maart 2017