Nieuwbouwplannen rond HagaZiekenhuis locatie Leyweg

19 januari 2017

De gemeente Den Haag gaat de komende jaren het gebied rond het HagaZiekenhuis locatie Leyweg ontwikkelen.

Haagsche Kwartier (bron: gemeente Den Haag)

Er komen ongeveer 620 woningen en andere voorzieningen zoals een kinderdagverblijf. Ook komt er een openbare, ondergrondse parkeergarage. Verder wordt het Florence Nightingale Park opgeknapt.

Bouwrijp maken

Deze week is aannemersbedrijf Vink, in opdracht van de gemeente, gestart met het bouwrijp maken van het terrein. De werkzaamheden duren ongeveer 9 maanden.

Bereikbaarheid ziekenhuis

Het bouwrijp maken van de grond en de daaropvolgende bouwwerkzaamheden hebben in de toekomst gevolgen voor parkeren en toegangswegen. Het ziekenhuis blijft uiteraard te allen tijde bereikbaar. U kunt eventuele veranderingen in de bereikbaarheid van het ziekenhuis te zijner tijd op deze website vinden.

Meer informatie

Meer informatie over dit project vindt u op de website www.denhaag.nl/schooneley.
Medio februari komt er een informatiekeet in het gebied. Hier kunt u terecht met vragen.

januari 2017februari 2017maart 2017april 2017mei 2017juni 2017juli 2017augustus 2017september 2017oktober 2017