Opnieuw roze lintje voor uitstekende bortskankerzorg

06 juli 2017

We hebben opnieuw het roze lintje voor patiëntgerichte borstkankerzorg ontvangen van Borstkankervereniging Nederland (BVN). Het mammateam is hier trots op!

Voor dit jaar golden er scherpere criteria. Volgens de BVN verdienen we het roze lintje omdat we aan de 5 verplichte en aan minstens 7 van de 9 overige criteria voldoen. "Het mammateam levert hiermee de hoogst mogelijke kwaliteit die patiënten van de borstkankerzorg kunnen verwachten." Alle gegevens staan op de Monitor Borstkankerzorg.

Goede keuze

Doel van de Monitor Borstkankerzorg is een (mogelijke) patiënt inzicht te bieden in de borstkankerzorg van een ziekenhuis. Hierbij combineert het de ervaringen van patiënten met informatie over het zorgaanbod van ziekenhuizen. Patiënten kunnen zo een goede keuze maken in welk ziekenhuis zij behandeld willen worden.

januari 2017februari 2017maart 2017april 2017mei 2017juni 2017juli 2017augustus 2017september 2017oktober 2017