Werkzaamheden Dedemsvaartweg tot en met 2 juni

07 april 2017

Maandag 10 april starten werkzaamheden op de Dedemsvaartweg tussen de Escamplaan en de Meppelweg. De gemeente gaat werken aan het fietspad en de asfaltverharding van de weg. Verkeer naar HagaZiekenhuis, locatie Leyweg komende vanaf Houtwijklaan of Lozerlaan/Escamplaan wordt omgeleid via de Meppelweg.

Fase 1 maandag 10 april t/m vrijdag 26 mei

Er wordt gewerkt aan het fietspad aan de Dedemsvaartweg en een deel van de Escamplaan. Op de Dedemsvaartweg is 1 rijstrook open voor fietsers en hulpdiensten. Doorgaand autoverkeer wordt omgeleid.

Fietsers richting HagaZiekenhuis, locatie Leyweg vanaf de Houtwijklaan worden omgeleid.

Fase 2 maandag 29 mei t/m vrijdag 2 juni

De rijweg van de Dedemsvaartweg tussen Escamplaan en Meppelweg is afgesloten voor auto's Het asfalt wordt gefreesd en opnieuw geasfalteerd. Het fietspad langs de Dedemsvaartweg is weer toegankelijk voor fietsers.

De kruising Dedemsvaartweg en de Kerketuinenweg is afgesloten.

Omleiding van 10 april t/m 2 juni

Autoverkeer vanaf de Houtwijklaan wordt omgeleid via de Escamplaan/Zichtenburgweg/Meppelweg. Ook vanaf de Lozerlaan/Escamplaan wordt het verkeer omgeleid via de Meppelweg.

Werkzaamheden Dedemsvaartweg 2

januari 2017februari 2017maart 2017april 2017