Reinier Haga benoemt programmadirecteur Strategie

12 juli 2018

Drs. Heleen van Nispen wordt per 13 augustus 2018 programmadirecteur Strategie bij Reinier Haga Groep (Reinier de Graaf, HagaZiekenhuis, LangeLand Ziekenhuis).

Zij wordt verantwoordelijk voor de regie en uitvoering van de strategische agenda van de groep. Haar aandacht zal zich onder andere richten op de verdere verbetering van de samenwerking binnen de zorgketen én tussen de verschillende ziekenhuizen in onze regio. In het kader van deze samenwerking zal zij ook bijdragen aan de ontwikkeling van een gezamenlijke visie op de toekomstige zorgvraag van stad en regio.

Heleen van Nispen heeft ruime werkervaring in de zorg. In haar vorige functie was zij manager acute zorg van het Haaglanden Medisch Centrum. Daarvoor werkte zij onder andere als adjunct-directeur Zorg bij Erasmus MC en managing consultant bij Ernst & Young. Heleen studeerde Beleid & Management Gezondheidszorg aan de Erasmus Universiteit.

januari 2018februari 2018maart 2018april 2018mei 2018juni 2018juli 2018augustus 2018september 2018oktober 2018