Reinier Haga Groep in de race voor meest innovatieve ICT-project van het jaar!

24 juli 2018

Stem je ook op ons innovatieve project ‘Zorgplatform’? Met dit online platform hebben tweedelijns zorgverleners via één service inzage direct in elkaars EPD’s. Reinier Haga Groep (HagaZiekenhuis, Reinier de Graaf en LangeLand) dingt mee naar de Computable Awards 2018 onder de categorie ‘ICT-project van het jaar in de zorg’. Het project ‘Zorgplatform’ doen we samen met leveranciers Chipsoft en FocusCura.

Zorgplatform helpt zorgverleners bij het soepel uitwisselen van patiëntinformatie. Zonder gedoe, vertraging, verschillende systemen, bellen, e-mailen, faxen en post versturen. Het meekijken naar en consulteren van elkaars patiënten via Zorgplatform maakt gezamenlijke zorg (shared care) bovendien een stuk eenvoudiger.

In deze pilotfase gebruiken de orthopeden van de drie ziekenhuizen Zorgplatform om onderling gegevens uit te wisselen. Ook zorg op afstand is mogelijk via Zorgplatform. De FocusCura thuismetingen van cardiologische patiënten van het Haga Hartcentrum worden nu getest. De gegevens van de thuismetingen worden via Zorgplatform eenvoudig en direct opgenomen in het Elektronisch Patiënten Dossier. Lees meer over Zorgplatform of bekijk het animatiefilmpje.

Jouw stem maakt het verschil!

Stemmen is eenvoudig. Ga naar Computable.nl en vul daar je naam en mailadres in. Je ontvangt dan een mail waarmee je eenmalig je stem kunt uitbrengen.  Je vindt Reinier Haga Groep in de rubriek 'ICT-project van het Jaar in de Zorg'.

De einduitslag wordt voor 50% bepaald door de vakjury en voor 50% door het publiek. Jouw stem is dus belangrijk. In oktober worden de winnaars bekend gemaakt. Kunnen wij op jouw stem rekenen?

Lees hier het juryoordeel

Het juryteam heeft hoge waardering voor het creëren van onze oplossing die een grote complexiteit en risico's kende. Het juryteam heeft ook hoge waardering voor de toegevoegde waarde die de oplossing biedt, ongeacht je positie als patiënt of als schakel in de zorgketen. Uiteraard is ook de kracht van ChipSoft als leverancier, die deze oplossing tot stand heeft gebracht, niet aan de aandacht van het juryteam ontsnapt!

Nu stemmen!

januari 2018februari 2018maart 2018april 2018mei 2018juni 2018juli 2018augustus 2018september 2018oktober 2018november 2018december 2018