Stralende gezichten bij bezoek Sinterklaas aan Juliana Kinderziekenhuis

05 december 2018

Vol verwachting klopten vandaag de harten van tientallen patiëntjes in het Juliana Kinderziekenhuis. En de kinderen werden niet teleurgesteld. Sinterklaas, zijn dansende Pieten en de Pietenband bezorgden de patiëntjes een onvergetelijke middag.

Het was een drukte van jewelste vanmiddag in en rond het Juliana Kinderziekenhuis. Om 13.00 uur arriveerden PietenbandDe Vrolijke Pepernotenen de dansende Pieten vanInterstate Dansstudiobij de hoofdingang van het HagaZiekenhuis. Met een spectaculair optreden trokken de Pieten door de lichtstraat van het Haga richting de ingang van het Juliana Kinderziekenhuis. De Pieten hadden hierbij veel bekijks van patiënten, medewerkers en bezoekers.

Sinterklaas was vanmorgen al te vinden in het gebouw. Samen met 3 Pieten deelde hij cadeautjes uit op de Kinder Spoedeisende Hulp, de afdeling Verloskunde en de dagbehandeling.
Rond 13.30 uur verscheen Sinterklaas bij het glazen dak van het Juliana Kinderziekenhuis. Een magisch moment voor veel kinderen die met open mond genoten van het spektakel.

Wat volgde was een heel groot feest. Pieten, kinderen en verpleegkundigen dansten, zongen en liepen in polonaise door de hal en over de balustrade.

Tom was helaas niet in staat om naar het feest te komen. Daarom bracht Sinterklaas hem en de andere kinderen op de afdeling na afloop nog een bezoekje. Mét de Pietenband op de kamer. Dat had hij zelf niet verwacht: "Echt kicken!"

Bekijk de fotoserie op Facebook

januari 2018februari 2018maart 2018april 2018mei 2018juni 2018juli 2018augustus 2018september 2018oktober 2018november 2018december 2018