Werkzaamheden Leyweg t/m vrijdag 6 juli

03 mei 2018

Van maandag 7 mei t/m vrijdag 6 juli werkt de gemeente Den Haag aan de Leyweg tussen de Volendamlaan en de Escamplaan.

Omleiding voor verkeer vanaf Volendamlaan

Autoverkeer vanaf de Volendamlaan richting HagaZiekenhuis, locatie Leyweg wordt omgeleid via Monnickendamplein en Escamplaan. Houd rekening met langere reistijd.

Autoverkeer richting Volendamlaan

Van maandag 7 mei t/m maandag 4 juni is er een afsluiting van de Volendamlaan richting Escamplaan.
Van maandag 4 juni t/m zondag 1 juli is er een afsluiting van de Escamplaan richting Volendamlaan.
Voor autoverkeer in de tegengestelde richting geldt een aangepaste snelheid.

Vanaf 2 t/m 6 juli weg geheel afgesloten

In de week van maandag 2 t/m vrijdag 6 juli is de Leyweg tussen de Volendamlaan en de Escamplaan volledig afgesloten. Dan wordt nieuw asfalt aangebracht.

Omleiding bus 23

Bus 23 wordt omgeleid, maar stopt wel bij halte Leyenburg, bij het HagaZiekenhuis. Bezoek de website van de HTM voor meer informatie.

Wat gaat er gebeuren?

• De stroken tussen de rijbaan en het fietspad worden opnieuw bestraat
  • De rijbaan krijgt een nieuwe laag asfalt.
  • Ter hoogte van de zijstraten worden de eilanden in het midden van de weg verbreed. Zo kan veiliger de zijstraat in worden gereden.

januari 2018februari 2018maart 2018april 2018mei 2018juni 2018juli 2018