Informatieteam Zorg van Nu bezoekt Haga

17 januari 2019

Donderdag 24 januari komt het informatieteam van Zorg van Nu op bezoek in het Haga. Het team geeft in de lichtstraat tussen 10.00 en 17.00 uur voorlichting over slimme zorgoplossingen.

Er zijn tal van toepassingen en innovaties voor onder andere ouderen, patiënten, mantelzorgers, zorgprofessionals of mensen die gezonder en bewuster willen leven.

Waarom Zorg van Nu?

Er zijn talloze (digitale) toepassingen gericht op gezondheid en de zorg (e-health). Deze zorgoplossingen zijn vaak onbekend en worden daardoor te weinig gebruikt. Door te laten zien wat de mogelijkheden zijn en hoe e-health toegepast kan worden, helpt het Zorg van Nu team met het verspreiden van de bekendheid. Op basis van demonstraties en persoonlijke gesprekken kan het team passend advies geven op elke situatie.

Het HagaZiekenhuis is het eerste topklinische ziekenhuis waar Zorg van Nu de campagne voor 2019 start. Het team bezoekt zorg- en onderwijsinstellingen, ziekenhuizen, zorgbeurzen en andere zorg gerelateerde locaties. Daarnaast is de website www.zorgvannu.nl ingericht met een grote selectie aan zorginnovaties. Met de handige zoekfunctie vindt u voor elke situatie een passende zorginnovatie. Zo krijgen mensen een extra steuntje in de rug om zelf aan de slag te gaan met e-health.

januari 2019februari 2019