e-Healthweek 2018

De e-Healthweek in 2018 - van 22 tot en met 25 januari wordt groter, inspirerender en mooier. Met meer robots, voorbeelden van e-healthtoepassingen en interessante sprekers. Voor oud en jong, want één dag staat nu ook in het teken van de mogelijkheden van e-health in het JKZ.

Vorig jaar was de eerste landelijke e-Health week. De organisatie was in handen van het ministerie van VWS en ECP (Platform voor de Informatiesamenleving). Het HagaZiekenhuis speelde een prominente rol en doet dat dit jaar opnieuw.

Het begrip e-Health zegt de gemiddelde Nederlander nog niet veel. Maar met concrete zaken als online een afspraak maken, virtual reality, digitaal je dossier inzien en slimme apps gebruiken wordt het tastbaar. Dat is ook het doel van de e-Healthweek: mensen laten ervaren wat digitale zorg is.

Weekschema

We bekijken tijdens de week per thema welke rol digitale zorg kan spelen. Hieronder ziet u het beknopte programma van de hele week. Klik op de dagen aan de linker kant voor het uitgebreide programma per dag.

Aanmelden voor inspiratiesessies kan via dit aanmeldformulier.

 Klik op de afbeelding om het programmaboekje te downloaden.

Weekschema Extern