Locaties

Het HagaZiekenhuis is het grootste ziekenhuis in de regio Haaglanden. Het beschikt over vrijwel alle specialismen en werkt op drie locaties en twee buitenpoliklinieken:

Locatie Leyweg

Locatie Leyweg

De locatie Leyweg in de wijk Leyenburg is de grootste vestiging van het HagaZiekenhuis. Hier ligt het accent op spoedeisende en complexe zorg. Zo zijn daar een omvangrijk operatiecomplex, een moderne Intensive Care en het Spoedplein ondergebracht. In het Spoedplein bevinden zich alle vormen van acute zorg onder één dak. Het herbergt de grootste en modernste Spoedeisende Hulp van de regio, een HuisArtsenPost, een SpoedApotheek en er is een directe verbinding met de Acute Opname en Diagnostiek Afdeling. De SEH wordt bij rampen in de regio Haaglanden ook als traumacentrum gebruikt. Daarnaast is het Hartcentrum op de Leyweg gevestigd.
Bijna alle specialismen houden op deze locatie spreekuur.
De komende jaren wordt het ziekenhuisgebouw grondig gerenoveerd en uitgebreid.

 

Locatie Sportlaan

Locatie Sportlaan

De locatie Sportlaan ligt tegen de duinen van de Haagse Vogelwijk aan. Op deze locatie ligt het accent op de planbare zorg. Er bevinden zich onder meer een geboortehotel en een orthopedisch centrum op de Sportlaan. Ook wordt er een zorghotel gerealiseerd voor patiënten die verpleegkundige zorg nodig hebben, maar niet meer in het ziekenhuis hoeven te verblijven.
Bijna alle specialismen houden hier spreekuur.

 

Locatie Juliana Kinderziekenhuis

Juliana Kinderziekenhuis intrieur

Onderdeel van Locatie Leyweg is het Juliana Kinderziekenhuis. Dit is het enige niet-academische kinderziekenhuis van Nederland. In het Juliana Kinderziekenhuis zijn alle voorzieningen afgestemd op kinderen. Voor onderzoek en behandeling hoeven kinderen dus vrijwel nooit naar een afdeling voor volwassenen, zoals in de meeste andere kinderziekenhuizen wel het geval is. Dit zorgt ervoor dat het Juliana Kinderziekenhuis voor zowel de kinderen als hun ouders een zeer prettige omgeving is.

 

Zorgplein Westland

Zorgplein Westland

Op het Zandeveltplein in 's-Gravenzande bevindt zich het Zorgplein Westland. Het HagaZiekenhuis houdt hier spreekuur in apotheek De Klipper. Voor diverse specialismen kunnen inwoners van het Westland hier terecht.

 

 

 

 

 

 

Contact

Algemeen
Locatie LeywegLocatie Leyweg - Spoedplein

Telefoon(070) 210 0000

image_3006Meer informatie
Locatie Sportlaan

Telefoon(070) 210 0000

image_3006Meer informatie
Juliana KinderziekenhuisZorgplein Westland

Telefoon(0174) 417 227

image_3006Meer informatie