Afspraak maken

Een afspraak maken bij een polikliniek van het HagaZiekenhuis kan persoonlijk of per telefoon.

Persoonlijk

U kunt aan de balie van de polikliniek persoonlijk een afspraak maken. Op deze website ziet u per specialisme op welke locatie u terecht kunt.

Telefonisch afspraak maken

De poliklinieken van het HagaZiekenhuis zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar. De juiste telefoonnummers staan per specialisme vermeld.

Wilt u niet wachten aan de telefoon? Dan bellen we u terug

Belt u tussen 8.00 en 17.00 uur naar de polikliniek en is er een wachtrij? Dan kunt u bij steeds meer poliklinieken voortaan kiezen: blijven wachten, of vragen of wij u terugbellen. Daarbij kunt u kiezen uit meerdere tijdstippen. Op het gekozen tijdstip belt een medewerker van de polikliniek u op. Belt u na 17.00 uur? Dan kunt u een terugbelafspraak voor de volgende dag maken.

24 uur per dag herhaalrecepten aanvragen

Met dit nieuwe systeem introduceren we nog een nieuwe service: bij een aantal specialismen kunt u voortaan 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch een herhaalrecept aanvragen. Kiest u deze optie, dan kunt u daarna uw gegevens en het gewenste herhaalrecept inspreken. Dat kan op elk tijdstip van de dag. De volgende werkdag maakt uw arts het recept en stuurt het naar uw apotheek.