Auto en parkeren

Route plannen

Bij 'Contact' in het menu rechts staat per locatie de routebeschrijving vermeld. Klik op de link 'routebeschrijving' en er verschijnt een kaartje met een routeplanner. Vul postcode en plaats of straat en plaats in voor de route naar het ziekenhuis.

Locatie Leyweg/Juliana Kinderziekenhuis

Locatie Leyweg grote parkeerterrein

Het grote parkeerterrein bij het HagaZiekenhuis aan de  Leyweg is eigendom van de Gemeente Den Haag. Parkeren kost hier € 1,70 per uur. In de eerste 30 minuten kan kosteloos worden uitgereden.

Neem bij de slagboom bij de ingang van het parkeerterrein een parkeerkaartje uit de parkeerautomaat. Na het bezoek aan het ziekenhuis kunt u betalen bij een van de betaalautomaten. Deze staan in de hal bij de hoofdingang van het ziekenhuis. U kunt alleen betalen met PIN. Nadat u betaald heeft, heeft u 30 minuten de tijd om het parkeerterrein te verlaten.

Spoedplein Leyweg

Parkeren kost hier € 1,70 per uur. In de eerste 30 minuten kan kosteloos worden uitgereden.

Neem bij de slagboom bij de ingang van het parkeerterrein een parkeerkaartje uit de parkeerautomaat. Na het bezoek aan het ziekenhuis kunt u betalen bij een van de betaalautomaten. Deze staan in de hal bij de ingang van het Spoedplein. U kunt alleen betalen met PIN. Nadat u betaald heeft, heeft u 30 minuten de tijd om het parkeerterrein te verlaten.

Invalidenparkeerplaatsen locatie Leyweg

Er zijn invalidenparkeerplaatsen:

  • op het grote parkeerterrein
  • langs de Prof. Dr. A. Verjaalweg
  • bij het Spoedplein

Mindervaliden hebben vanaf maandag 4 april 2016 voor het parkeerterrein een uitrijkaart nodig. Deze gratis uitrijkaart krijgen zij op vertoon van hun mindervalidenkaart (of een kopie) bij de receptie.

Storingen

Deze kunt u melden bij de receptie bij de hoofdingang van het HagaZiekenhuis.

Parkeren locatie Sportlaan

Op het parkeerterrein aan de voorkant van het HagaZiekenhuis, locatie Sportlaan kost parkeren € 1,25 per uur. In de eerste 30 minuten kan kosteloos worden uitgereden.

De betaalautomaat staat op het parkeerterrein, onder aan de trap naar de hoofdingang. Er kan alleen worden betaald met PIN. Nadat u betaald heeft, heeft u 30 minuten de tijd om het parkeerterrein te verlaten.

Invalidenparkeerplaats

Bij de hoofdingang zijn invalidenparkeerplaatsen.