Bereikbaarheid Leyweg - update 21 juli 2017

Maandag 24 juli wordt de Escamplaan - tussen de Leyweg en de Albert Schweitzerlaan - voor ongeveer 2 maanden afgesloten voor autoverkeer. Dat betekent dat locatie Leyweg alleen via de Leyweg bereikbaar is en niet via de Escamplaan.

Hoe kan ik de hoofdingang en de parkeerplaats bereiken?
De hoofdingang en de parkeerplaats zijn bereikbaar via de inrit aan de Leyweg.

Hoe kan ik het Spoedplein en de Spoedapotheek bereiken?
Het Spoedplein en de Spoedapotheek zijn via een noodweg bereikbaar. De noodweg begint op de Leyweg en loopt evenwijdig aan de Escamplaan.

Gevolgen bus 21 en 26
Bus 21 en 26 rijden ook over de noodweg en stoppen niet bij halte Albert Schweitzerlaan. Ze stoppen wel bij de halte Leyenburg.

Waarom is dit nodig?
In opdracht van de gemeente Dan Haag maakt een aannemer de terreinen rondom het HagaZiekenhuis bouwrijp. Een van de onderdelen hiervan is het verleggen van de Westambachtleiding. De Westambachtleiding is een ondergrondse waterverbinding van het doorvoergemaal Westambacht. Deze loopt nu onder het parkeerterrein naar de Veenendaalkade. De leiding heeft een doorsnee van 2,2 meter. In verband met de bouw van woningen en een parkeergarage wordt de leiding verlegd naar de Escamplaan.

De gemeente bouwt woningen op het terrein rond het HagaZiekenhuis locatie Leyweg. De werkzaamheden kunnen leiden tot verkeersproblemen rond het ziekenhuis en op het parkeerterrein.

Contact

Algemeen
Locatie LeywegLocatie Leyweg - Spoedplein

Telefoon(070) 210 0000

image_3006Meer informatie
Locatie Sportlaan

Telefoon(070) 210 0000

image_3006Meer informatie
Juliana KinderziekenhuisZorgplein Westland

Telefoon(0174) 417 227

image_3006Meer informatie