De apotheek van het HagaZiekenhuis heeft 2 onderdelen.

  • De Ziekenhuisapotheek: deze apotheek levert de medicijnen voor patiënten die zijn opgenomen in het HagaZiekenhuis en Juliana Kinderziekenhuis
  • De HagaApotheek: hier kan iedereen terecht voor medicijnen. Ook als u geen patiënt bent van het HagaZiekenhuis. 

De HagaApotheek is er voor alle patiënten

Heeft u medicijnen nodig na uw opname of polikliniekbezoek in het HagaZiekenhuis of Juliana Kinderziekenhuis? Dan kunt u meteen terecht in de HagaApotheek. Het assortiment van de HagaApotheek is goed afgestemd met de specialisten in het ziekenhuis. U vindt hier dus de medicijnen die u nodig heeft. Daardoor hoeft u niet meer langs uw eigen apotheek.

De HagaApotheek levert ook medicijnen aan de verschillende afdelingen in het ziekenhuis. Tijdens uw opname is de apotheek dus al voor u aan het werk. Hierdoor kennen ze u al goed. De apothekers houden bij welke medicijnen u krijgt. En of dit goed past bij de medicijnen die u al gebruikte voordat u werd opgenomen.

In de HagaApotheek is extra veel kennis van medicatie bij kanker (chemotherapie) en Cystic Fibrose (taaislijmziekte). Maar voor andere medicatie bent u bij ons in goede handen.

Uw bezoek aan de HagaApotheek

In de HagaApotheek hebben we veel oog voor kwetsbare en ernstig zieke patiënten. Er zijn speciale zitbalies ingericht. Hierdoor hoeft u niet (lang) te staan. Patiënten van de afdeling MDL en het Fertiliteitscentrum kunnen hun herhaalrecept ophalen in de speciale (gekoelde) kluizenkast. U vindt de HagaApotheek en de kluizenkast in de lichtstraat op locatie Leyweg.

Openingstijden

  • Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 17.30 uurWij staan voor u klaar

Apotheek in het HagaZiekenhuis

Zo worden wij beoordeeld

Hoe is de zorg in ons ziekenhuis? Niemand weet dat beter dan onze patiënten. Daarom vragen we ze regelmatig onze zorg te beoordelen.

Lees meer

Nieuws en agenda

Introductietekst bij de actualiteit.

Alle nieuwsberichten