Krijgt u een behandeling via een infuus of een bloedtransfusie en bent u niet opgenomen in het ziekenhuis? Dan krijgt u uw behandeling in het Dagcentrum Infusietherapie. Hier verblijven patiënten die kortdurende behandelingen krijgen voor de specialismen Hematologie, Interne Oncologie, Longziekten, Neurologie, Reumatologie en Maag-, Darm- en Leverklachten.

De behandeling kan bestaan uit chemotherapie, immunotherapie, bloedtransfusie of een andere behandeling waarvoor geen opname nodig is. U wordt als dat kan direct na uw afspraak op de polikliniek behandeld. Lukt dit niet dan wordt de behandeling op een andere datum gepland.

Het Dagcentrum Infusietherapie is geopend op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur. 

Het dagcentrum heeft kamers met bedden en kamers met behandelstoelen waarop patiënten hun behandeling krijgen. In wat voor kamer u uw behandeling krijgt hangt van meerdere dingen af. Bijvoorbeeld uw conditie, het soort behandeling of de duur van de behandeling. Bij sommige behandelingen moet u tijdens de behandeling in uw bed blijven of op uw stoel blijven zitten. Dit bespreken we voor de behandeling met u.

In het HagaZiekenhuis wordt ‘gemengd verpleegd’.  Dit betekent dat op de patiëntenkamers zowel vrouwen als mannen kunnen liggen.

Nieuws en agenda

Alle nieuwsberichten