De Ramadan is een speciale maand voor moslims. Miljoenen moslims over de hele wereld vasten tijdens deze maand. Dat betekent dat zij niet eten en drinken van zonsopgang tot aan zonsondergang. Ook geen slokje water. De Ramadan betekent voor moslims echter veel meer dan ‘niet eten en drinken’. Het is vooral een spirituele maand waarin bezinning en saamhorigheid centraal staan. Dit jaar begint de Ramadan begin april. Het eindigt begin mei met het Ramadan-eindfeest: ‘Ied al-Fitr'.

De Moslim Geestelijk Verzorger staat voor u klaar

Het coronavirus heeft veel invloed op ons dagelijks leven gehad. Het lijkt steeds meer de goede kant op te gaan. Er zijn steeds meer versoepelingen mogelijk. Toch is het virus nog niet verdwenen.

Het heeft ook invloed op de Ramadan. Heeft u hier vragen over? Of wilt u uw hart luchten? Dan staat onze Moslim Geestelijk Verzorger Tarek Khater voor u klaar. Ook voor een smeekbede, gebed of Koran-recitatie kunt u bij Tarek terecht. Neem contact op met de afdeling Geestelijke Verzorging via geestelijke-verzorging@hagaziekenhuis.nl of (070) 210 38 35. U kunt ook een e-mail sturem naar t.khater@hagaziekenhuis.nl.