Heeft u last van uw hand of pols? In het Hand- en Polscentrum van het HagaZiekenhuis hebben we alle kennis en ervaring op het gebied van hand- en polszorg gebundeld. We behandelen veel verschillende klachten. Denk aan slijtage van uw gewrichten (artrose), reuma of schade aan pezen en zenuwen. Maar ook voor aangeboren afwijkingen of schade na een ongeluk komt u naar ons centrum. Voor veel hand- en polsproblemen is een behandeling mogelijk.

Hand- en Polscentrum in het HagaZiekenhuis

In ons Hand- en Polscentrum werken handchirurgen, revalidatieartsen, reumatologen, handtherapeuten en verpleegkundigen met elkaar samen. Samen met u kijken we welke behandeling het beste bij u past. Wij zetten al onze kennis en ervaring in om u weer zo goed mogelijk te laten functioneren. We weten namelijk als geen ander hoe belangrijk het is dat uw hand en pols soepel bewegen.Wij staan voor u klaar

Zo worden wij beoordeeld

Hoe is de zorg in ons ziekenhuis? Niemand weet dat beter dan onze patiënten. Daarom vragen we ze regelmatig onze zorg te beoordelen. Het Hand- en Polscentrum krijgt een:

Lees meer