Een longontsteking, een slecht werkende hartklep of de revalidatie na een hartaanval. Voor alle zorg rond ziekten aan het hart en de longen is er het gespecialiseerde Hart Long Centrum van het HagaZiekenhuis. Hier kunt u bijvoorbeeld terecht als uw huisarts u doorstuurt voor een hartfilmpje. Of voor de zorg rond een langdurige (chronische) ziekte als COPD.  

Het Hart Long Centrum in het HagaZiekenhuis

Het Hart Long Centrum van het HagaZiekenhuis is hét zorgcentrum voor ziekten aan hart en longen in de regio Den Haag en omstreken. Een team van specialisten werkt hecht met elkaar samen. En juist die samenwerking maakt het centrum zo sterk in goede hart- en longzorg. Het hartteam bestaat bijvoorbeeld uit cardiologen en cardiochirurgen. Iedere patiënt die komt voor een operatie, bespreken we uitgebreid. Zo ontstaat van alle patiënten een compleet beeld. Het longteam behandelt alle voorkomende longziekten. Als dat nodig is, wordt vanuit het Hart Long Centrum overlegd met specialisten van andere afdelingen.

Wij staan voor u klaar

Goed om te weten

Hartcentrum in cijfers

Hoe waarderen onze patiënten de zorg van ons Hartcentrum? Hoeveel onderzoeken en behandelingen deden we in 2022? En hoeveel wetenschappelijke publicaties?

Hart Long Centrum in het HagaZiekenhuis

Nieuws en agenda

Alle nieuwsberichten