Wilt u veilige en complete zorg voor uzelf en uw kindje? Kom dan naar het Haga Juliana Geboortecentrum (HJGC). In het HJGC werken de gynaecologen en verloskundigen van het HagaZiekenhuis, 10 verloskundigenpraktijken, 14 kraamzorgorganisaties, GeboorteHotel Haga en het Juliana Kinderziekenhuis samen voor de beste zorg. U kunt in het HJGC terecht met én zonder medische indicatie. Zowel voor, tijdens als na uw bevalling krijgt u zorg op maat.

Samenwerking met uw eigen verloskundige

We werken samen met uw eigen verloskundige. Daardoor kunt u voor controle gewoon terecht bij een praktijk dicht bij huis. Heeft u of uw baby extra zorg nodig? Dan bieden wij die meteen. In het HJGC is 24 uur per dag een gynaecoloog, verloskundige en neonatoloog aanwezig.

Bevallen in het Haga Juliana Geboortecentrum

U bevalt in een moderne verloskamer. Eventueel met een draadloos CTG. Hierdoor heeft u meer bewegingsvrijheid. Heeft u na de bevalling extra zorg nodig? Dan wordt u samen met uw baby opgenomen in een comfortabele kraamsuite.

Het HJGC is de eerste grootstedelijke Integrale Geboortezorg Organisatie (IGO) van Nederland. In de IGO werken 27 partijen intensief samen om u de best mogelijke zorg te bieden.


Bevallen of spoed?

Is de bevalling begonnen of heeft u spoedeisende klachten? Bel dan eerst uw eigen verloskundige.

Bent u bij de gynaecoloog in het ziekenhuis onder controle? Bel dan (070) 210 7560.


Veilige zorg tijdens de coronacrisis

Het aantal COVID-19 patiënten neemt af. Maar het voorkomen van besmettingen blijft belangrijk. Daar passen we ook in het Haga Juliana Geboortecentrum onze zorg op aan. Heeft u een afspraak? Bekijk dan onze informatiepagina:

Bezoekregels Haga Juliana Geboortecentrum

We begrijpen dat u de geboorte van uw kindje graag wilt delen met uw familie en vrienden. Maar we willen het risico op verspreiding van het coronavirus zo klein mogelijk houden. Daarom mag per dag slechts 1 vaste bezoeker komen. Meerdere bezoekers op een dag kunnen wij helaas niet toelaten. We vragen hiervoor uw begrip.

Vanaf maandag 29 juni 2020 gelden de volgende bezoektijden in het Haga Juliana Geboortecentrum:

Kraamafdeling/zwangeren

 • Partner: doorlopend
 • Broertjes en zusjes óf 1 vaste bezoeker: 16.00 - 19.00 uur

Verloskamers

 • Partner: doorlopend
 • Één vaste volwassene: doorlopend

Neonatologie

 • Ouders kind: doorlopend
 • Broertjes en zusjes óf 1 vaste bezoeker: 16.00 - 19.00 uur

Geboortehotel

 • Partner: doorlopend
 • Broertjes en zusjes: doorlopend
 • 1 vaste bezoeker: 16.00 - 19.00 uur

Ronald McDonald huis

 • Ouders: doorlopend
 • Broertjes en zusjes: doorlopend

Bezoekregels

 • Per dag is er één bezoekmoment voor broertjes en zusjes óf de vaste bezoeker. Dit geldt niet voor het Geboortehotel en het Ronald McDonald huis.
 • Broertjes en zusjes komen altijd onder begeleiding van de partner.
 • Bij de bevalling mag de partner en één vaste bezoeker aanwezig zijn.
 • Als bezoeker mag u geen koorts hebben of klachten aan de luchtwegen. Hier vragen wij naar als u het ziekenhuis binnenkomt.
 • Alleen bij terminale patiënten en in uitzonderlijke situaties kan van deze bezoektijden en -regels worden afgeweken. Overleg dit met de verpleegkundige of behandelend arts.
 • Familiegesprekken zijn altijd op afspraak. Dit kan zowel telefonisch als in het ziekenhuis.Zwangerschap en het coronavirus/COVID-19

Al het nieuws over het coronavirus/COVID-19 roept veel vragen op. Ook bij zwangere vrouwen. Dat begrijpen wij goed. Daarom hebben we veelgestelde vragen en antwoorden voor u op een rij gezet.

Hoe heeft u onze zorg ervaren?

HagaRadar smileysHoe is de zorg van het Haga Juliana Geboortecentrum? Niemand weet dat beter dan u. Daarom willen we graag weten wat u van onze zorg vindt. Wat vond u goed? Wat kan volgens u beter? Doe mee aan de HagaRadar, het feedbacksysteem van HagaZiekenhuis en Haga Juliana Geboortecentrum. Daarmee helpt u onze zorg nog beter te maken.

Vul de HagaRadar in

Wij staan voor u klaar

Haga Juliana Geboortecentrum in het HagaZiekenhuis

Zo worden wij beoordeeld

Hoe is de zorg in ons ziekenhuis? Niemand weet dat beter dan onze patiënten. Daarom vragen we ze regelmatig onze zorg te beoordelen. Het Haga Juliana Geboortecentrum krijgt een:

Lees meer

Nieuws en agenda

Alle nieuwsberichten