Heeft of krijgt u een stoma? Dan staan onze stomaconsulenten voor u klaar. Ze begeleiden u bij uw onderzoek of behandeling. Dat gebeurt op de speciale stomapolikliniek, of aan uw bed als u in het ziekenhuis bent opgenomen. De stomaconsulenten vertellen u alles wat u moet weten over het stoma. Ze controleren uw stoma en leren u hoe u deze zelf kunt verzorgen.

We begrijpen goed dat u en/of uw naaste vragen heeft. De stomaconsulenten beantwoorden deze graag tijdens het (telefonisch) spreekuur. U kunt ook op dit spreekuur terecht als er problemen zijn met uw stoma.

Een afspraak op de stomapolikliniek van het HagaZiekenhuis

Wordt u behandeld in het HagaZiekenhuis? Dan heeft u geen doorverwijzing nodig voor de stomapolikliniek. Een doorverwijzing van uw huisarts is wel nodig als u nog niet behandeld wordt in ons ziekenhuis.

Een afspraak maken is eenvoudig. Dit doet u telefonisch of aan de balie van de Heelkunde polikliek. U kunt altijd binnen 48 terecht op de stomapolikliniek van het HagaZiekenhuis. Maakt u een belafspraak? Dan neemt de stomaconsulente nog dezelfde dag contact met u op. 

Goed om te weten: neem altijd uw eigen opvangmateriaal mee bij een bezoek aan de stomapolikliniek.