Heeft u al lange tijd klachten aan uw nek of rug? Dan kan uw behandelend arts u doorverwijzen naar de neurochirurgen van het HagaZiekenhuis. Neurochirurgen zijn gespecialiseerd in operaties aan de wervelkolom. Bijvoorbeeld bij een lage rug hernia of kanaalstenose. In het HagaZiekenhuis vinden ook veel complexe operaties aan de nek of rug plaats waarbij wervels moeten worden vastgezet (spondylodese) of tumoren worden verwijderd.  

Chirurgie aan de wervelkolom in het HagaZiekenhuis

De neurochirurg onderzoekt of een operatie uw klachten kan verminderen. Samen met u bespreken we de voor- en nadelen van een operatie. Onze neurochirurgen hebben veel ervaring met operaties aan de wervelkolom. U wordt altijd behandeld door een ervaren specialist.

De neurochirurgen van het HagaZiekenhuis zijn gespecialiseerd in (complexe) wervelkolomchirurgie. Hiervoor gebruiken we de modernste technieken. Bijvoorbeeld 'intra-operatieve navigatie'. Hierbij worden tijdens de operatie de zenuwen zeer nauwkeurig in beeld gebracht. En met 'intra-operatieve monitoring' bewaken we tijdens de operatie 'live' de werking van hersenen, ruggenmerg en zenuwen. Deze nieuwste technieken zorgen voor betere resultaten en helpen om complicaties te voorkomen.