Uw behandelend arts verwijst u door naar het specialisme Neurochirurgie. Onze neurochirurgen zijn gespecialiseerd in het opereren van het zenuwstelstel. Zoals de hersenen, het ruggenmerg, de zenuwen of de wervelkolom. Zij hebben veel ervaring met het opereren van bijvoorbeeld aandoeningen van de nek en rug of een hernia. Maar ook hersentumoren en aandoeningen van zenuwen. Zo’n operatie kan best spannend voor u zijn. In het HagaZiekenhuis bent u in goede handen.

Neurochirurgie in het HagaZiekenhuis

Onze neurochirurgen hebben veel ervaring met verschillende behandelmethoden. Alle artsen hebben hun eigen specialisaties. Zoals wervelkolomchirurgie, chirurgie bij de ziekte van Parkinson of pijn en hersenchirurgie. De neurochirurgen in het HagaZiekenhuis werken nauw samen met andere ziekenhuizen in de regio. Het HagaZiekenhuis is een expertisecentrum voor operaties aan de wervelkolom en diepe hersenstimulatie voor de ziekte van Parkinson. Na uitgebreid onderzoek bespreken we met u hoe we u gaan behandelen. Als het nodig is, werkt de neurochirurg tijdens uw behandeling samen met andere specialisten. Zoals de neuroloog en anesthesist.

Wij staan voor u klaar

Neurochirurgie in het HagaZiekenhuis

Zo worden wij beoordeeld

Hoe is de zorg in ons ziekenhuis? Niemand weet dat beter dan onze patiënten. Daarom vragen we ze regelmatig onze zorg te beoordelen. Neurochirurgie krijgt een:

Lees meer

Nieuws en agenda

Introductietekst bij de actualiteit.

Alle nieuwsberichten