Op onze afdeling Neurologie onderzoeken en behandelen we aandoeningen aan de spieren en het zenuwstelsel (de hersenen, zenuwen en het ruggenmerg). U kunt met veel verschillende klachten bij ons terecht. Bijvoorbeeld met tintelingen, krachtverlies van de spieren, verlammingsverschijnselen, moeite met spreken en geheugenproblemen. Maar ook slaapstoornissen, hoofdpijn of duizeligheid behandelen wij. Onze neurologen hebben ieder hun eigen specialisaties. In ons team is veel kennis van epilepsie, de Ziekte van Parkinson, Multiple sclerose (MS) en TIA’s. U wordt dus altijd behandeld door een ervaren en deskundige arts. 

Neurologie in het HagaZiekenhuis

U bent van harte welkom in het HagaZiekenhuis. We doen ons best om zo snel mogelijk te achterhalen waar uw klachten vandaan komen. Daarna kijken wij samen met u en eventueel uw partner naar de beste behandeling. Bij veel behandelingen werken wij samen met specialisten van Neuroradiologie, Neurochirurgie, Klinische Neurofysiologie en Neuropsychologie. Dat zijn allemaal experts op het gebied van het zenuwstelsel en de spieren. Als het nodig is, werken we ook nauw samen met een hoofdpijnspecialist, KNO-arts of oncoloog.

Wij staan voor u klaar

Neurologie in het HagaZiekenhuis

Zo worden wij beoordeeld

Hoe is de zorg in ons ziekenhuis? Niemand weet dat beter dan onze patiënten. Daarom vragen we ze regelmatig onze zorg te beoordelen. De Neurologie krijgt een:

Lees meer

Nieuws en agenda

Alle nieuwsberichten