Bij kanker is een operatie vaak een onderdeel van de behandeling. Naast bestraling of chemokuren bijvoorbeeld. Moet bij u een (kwaadaardige) tumor worden verwijderd? Of een melanoom op de huid? Dan komt u naar het specialisme Oncologische Chirurgie van het HagaZiekenhuis. Onze oncologisch chirurgen zijn gespecialiseerd in operaties bij kanker. Van borstkanker tot schildklierkanker. Zo weet u zeker dat u op de juiste plek bent.

Oncologische Chirurgie in het HagaZiekenhuis

Bij uw behandeling zijn verschillende andere specialisten betrokken. Zoals een radioloog, gynaecoloog, dermatoloog of internist. De oncologisch chirurg die u opereert, overlegt daarom veel met de specialisten die u en uw behandeling goed kennen. Dit noemen we het multidisciplinair behandelteam. Zo worden alle behandelingen en onderzoeken goed op elkaar afgestemd en kunnen wij een behandeling bijsturen als dat nodig is. Voor de behandeling van borstkanker staat een speciaal team klaar op de Mammapoli.

Oncologische Chirurgie in het HagaZiekenhuis

Zo worden wij beoordeeld

Hoe is de zorg in ons ziekenhuis? Niemand weet dat beter dan onze patiënten. Daarom vragen we ze regelmatig onze zorg te beoordelen.

Lees meer

Nieuws en agenda

Introductietekst bij de actualiteit.

Alle nieuwsberichten