Snurken is vervelend. Voor u, maar misschien ook voor uw partner of huisgenoten. Het is nog vervelender als u niet alleen snurkt, maar ook regelmatig even stopt met ademen. Dat noemen we een obstructieve slaapapneu (OSA). Heeft u ook vaak hoofdpijn en bent u overdag slaperig? Dan spreken we van het OSA-syndroom (OSAS).

Slaapapneu kan zorgen voor hartproblemen en een hoge bloeddruk. En omdat u niet goed bent uitgerust, is ook het risico op een ongeluk groter. Mensen met overgewicht hebben een grotere kans op OSAS. Uw huisarts kan u doorverwijzen naar ons OSAS-Centrum.

Behandeling van OSAS in het HagaZiekenhuis

Wij onderzoeken uw probleem door slaapregistratie. Deze uitslag bepaalt welke behandeling voor u het meest geschikt is. Ons team van  KNO-artsen, longartsen en MKA-(kaak)chirurgen, hebben veel ervaring met verschillende behandelingen, zoals Mandibulair Repositie Apparaat (MRA), Continuous Positive Airway Pressure (CPAP), Positietherapie en Chirurgische therapie. 


Wij staan voor u klaar

Zo worden wij beoordeeld

Hoe is de zorg in ons ziekenhuis? Niemand weet dat beter dan onze patiënten. Daarom vragen we ze regelmatig onze zorg te beoordelen.

Lees meer