Snurken is vervelend. Voor u, maar misschien ook voor uw partner of huisgenoten. Het is nog vervelender als u niet alleen snurkt, maar ook regelmatig even stopt met ademen. Dat noemen we een obstructieve slaapapneu (OSA). Heeft u ook vaak hoofdpijn en bent u overdag slaperig? Dan spreken we van het OSA-syndroom (OSAS).

Slaapapneu kan zorgen voor hartproblemen en een hoge bloeddruk. En omdat u niet goed bent uitgerust, is ook het risico op een ongeluk groter. Mensen met overgewicht hebben een grotere kans op OSAS. Uw huisarts kan u doorverwijzen naar ons OSAS-Centrum.

Behandeling van OSAS in het HagaZiekenhuis

Wij onderzoeken uw probleem door slaapregistratie. Deze uitslag bepaalt welke behandeling voor u het meest geschikt is. Ons team van  KNO-artsen, longartsen en MKA-(kaak)chirurgen, hebben veel ervaring met verschillende behandelingen, zoals Mandibulair Repositie Apparaat (MRA), Continuous Positive Airway Pressure (CPAP), Positietherapie en Chirurgische therapie. 


Wij staan voor u klaar

"Een goede arts-patiëntrelatie is de hoeksteen van de behandeling"

Ondertiteling AAN Ondertiteling UIT
Afspelen
Koopman - KNO arts

Zo worden wij beoordeeld

Hoe is de zorg in ons ziekenhuis? Niemand weet dat beter dan onze patiënten. Daarom vragen we ze regelmatig onze zorg te beoordelen.

Lees meer