Op onze afdeling Plastische Chirurgie kunt u voor verschillende operaties terecht. Zoals borstreconstructie na borstkanker. Of een operatie na een ernstig ongeluk. Onze plastisch chirurgen voeren ook cosmetische operaties uit. Als u ontevreden bent over uw hangende oogleden bijvoorbeeld. Of als u uw borsten te groot of te klein vindt.

We herstellen ook huidbeschadigingen door de zon. Dit doen we samen met de dermatologen en chirurgen in het Huidkankercentrum. Afwijkingen aan de hand behandelen we samen met de specialisten van de afdeling Orthopedie in het Handen Polscentrum.

Plastische chirurgie in het HagaZiekenhuis

Onze plastisch chirurgen hebben een brede kennis van hun vak. Ze kunnen dus veel verschillende operaties uitvoeren. Het doel van de operaties is altijd de functie te herstellen of uw uiterlijk mooier te maken. Voor plastische chirurgie bij kinderen zijn er onze experts in het Juliana Kinderziekenhuis (JKZ).


Wij staan voor u klaar

Plastische Chirurgie in het HagaZiekenhuis

Zo worden wij beoordeeld

Hoe is de zorg in ons ziekenhuis? Niemand weet dat beter dan onze patiënten. Daarom vragen we ze regelmatig onze zorg te beoordelen. De Plastische Chirurgie krijgt een:

Lees meer