Heeft u naast lichamelijke klachten ook psychische problemen? Dan kan uw specialist in het HagaZiekenhuis u doorverwijzen naar de psychologen, neuropsychologen, psychiaters en psychiatrisch verpleegkundigen van de afdeling Psychologie & Psychiatrie.

De psychische klachten kunnen op veel verschillende manieren ontstaan. Soms is het een uiting van een aandoening. Denk bijvoorbeeld aan dementie of een hersenaandoening. Psychische klachten kunnen ook ontstaan omdat u een vervelende uitslag heeft gehad. Of omdat u het moeilijk vindt om met uw ziekte om te gaan. En soms ontstaan psychische klachten als bijwerking van medicijnen. 

Psychische hulp aan bed of op de polikliniek

Na de verwijzing van uw behandelaar nodigen we u uit voor een intakegesprek. Dit gesprek is op de polikliniek of aan uw bed. Na het gesprek starten we als dat nodig is een behandeltraject. Kan de behandeling beter ergens anders worden gedaan? Dan zorgen wij in overleg met u voor een doorverwijzing.


Wij staan voor u klaar

Psychologie & Psychiatrie in het HagaZiekenhuis

Zo worden wij beoordeeld

Hoe is de zorg in ons ziekenhuis? Niemand weet dat beter dan onze patiënten. Daarom vragen we ze regelmatig onze zorg te beoordelen.

Lees meer