Een ingrijpende operatie, ziekte of ongeluk kan veel invloed hebben op het dagelijks leven. Lopen is bijvoorbeeld moeilijk na een zware operatie. Of praten lukt niet meer goed door een beroerte. Op de afdeling Revalidatiegeneeskunde helpen we u met uw verdere herstel. We begeleiden hier ook mensen met een (aangeboren) afwijking.

Basalt Revalidatie

Op de afdeling Revalidatiegeneeskunde in het HagaZiekenhuis werken de specialisten van Basalt. Basalt is een expertisecentrum voor revalidatiegeneeskunde. De revalidatieartsen van Basalt werken goed samen met de specialisten van het HagaZiekenhuis. Denk aan artsen van verpleegafdelingen, gespecialiseerde fysiotherapeuten, ergotherapeuten en logopedisten.

Soms is na ontslag uit het ziekenhuis nog verdere revalidatie nodig. Revalidatieartsen komen dan langs op de afdeling om hierover advies te geven. Waar nodig verwijzen zij u naar een passende locatie voor verdere revalidatiebehandeling. Deze behandeling kan in een revalidatiecentrum, verpleeghuis, de polikliniek van het ziekenhuis of thuis worden gedaan.


Wij staan voor u klaar

Basalt Hand Pols & Elleboog Revalidatie is verhuisd

Basalt Hand Pols & Elleboog Revalidatie is in september 2021 verhuisd naar ‘De Schoone Ley’, tegenover de hoofdingang van het HagaZiekenhuis. Meer informatie over deze en andere vestigingen vindt u op de website van Basalt: www.basaltrevalidatie.nl.

Nieuws en agenda

Alle nieuwsberichten