Heeft u seksuele problemen? U bent echt niet de enige. Veel mensen vinden het lastig over dit onderwerp te praten. En dat terwijl er vaak een behandeling mogelijk is.

Is seks bijvoorbeeld niet meer fijn na een behandeling? Bent u ontevreden over uw penis of vagina? Bent u onvruchtbaar en zorgt dat voor seksuele problemen? Voor een persoonlijke behandeling kunt u terecht bij het specialisme Medische Seksuologie van het HagaZiekenhuis. De afdeling heet zo omdat de meeste klachten in eerste instantie lichamelijk zijn. Maar bij het zoeken naar een blijvende oplossing kijken wij ook altijd naar uw psychologische situatie en uw relatie.  

Medische Seksuologie in het HagaZiekenhuis

Wij bieden u een vertrouwde plek om uw verhaal te doen. De media geven vaak een verkeerd beeld van wat ‘normaal’ is op seksueel gebied. Daarom vinden wij goede informatie en voorlichting belangrijk.

We kunnen medisch niet alle klachten oplossen. Maar door onze bewezen behandeling verdwijnt doorgaans meer dan 80%. Een behandeling kan bestaan uit uitleg en informatie, oefeningen voor uzelf of samen met uw partner, medicijnen, hormonen of psychologische adviezen. Vaginisme behandelen we met exposure therapie. Bij deze therapie leren we hoe vrouwen zelf de vagina kunnen openen.