Soms heeft u hulp nodig om uw kinderwens uit te laten komen. We begrijpen dat het best een grote stap kan zijn om deze hulp te vragen. In het Vruchtbaarheidscentrum staat ons team van specialisten klaar om u te helpen. Vanuit een oriënterend en vertrouwelijk gesprek onderzoeken we de mogelijkheden. In een prettige sfeer en met aandacht voor uw persoonlijke situatie. In onze polikliniek kunt u terecht voor de meeste vruchtbaarheidsbehandelingen.

Uw kinderwens is onze zorg

Uw kinderwens vervullen, veilig, persoonlijk en zo comfortabel mogelijk. Dat is waar wij ons elke dag met hart en ziel voor inzetten. We willen vooroplopen als het gaat om de beste behandeling en de beste zorg. Om dat te bereiken combineren we onze medische kennis en kunde met een persoonlijke benadering. Daarnaast investeren we voortdurend in nieuwe technieken, in onze mensen en in onze samenwerking met ons IVF-laboratorium.

Het gaat om u!

Het uitblijven van een zwangerschap kan u onzeker maken en veel spanning met zich meebrengen. Dat snappen wij heel goed. Een vruchtbaarheidsonderzoek en een behandeling hebben emotioneel en soms ook lichamelijk de nodige impact. Daar hebben wij ook veel aandacht voor. Vanuit onze expertise en ervaring onderzoeken we waarom een zwangerschap uitblijft en bieden we u professionele hulp.

We doen onze uiterste best om de natuurlijke kans op een zwangerschap zo groot mogelijk te maken. Alleen als dat geen optie is of niet lukt, stellen wij een behandeling voor die het beste past in uw situatie.

Onze aanpak kan op waardering rekenen. Wij hebben het keurmerk van Freya gekregen. Het keurmerk van de belangenvereniging van mensen met vruchtbaarheidsproblemen.


Het Vruchtbaarheidscentrum van het HagaZiekenhuis

We hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering. Op basis van onderzoek en uw persoonlijke situatie adviseren we u over een passende behandeling en een behandelplan op maat. Uiteraard krijgt u de gelegenheid om vragen te stellen, over alles na te denken en indien gewenst nogmaals met ons te bespreken.

Intake

 

Onze artsen, verpleegkundigen en doktersassistenten zijn hoogopgeleid en zeer ervaren. Wij werken in een klein team met korte lijnen. Dit draagt bij aan een goede samenwerking, prettige sfeer en uitstekende zorg. 

IVF intake

Ons vakgebied is altijd in beweging. Om u het beste te bieden investeren we in onze laboratoria voortduren in nieuwe technologie. Wij staan voor de best denkbare behandeling.

IVF overleg


Wij staan voor u klaar

Ik ben gespecialiseerd in vruchtbaarheidsproblematiek en werk nauw samen met een kundig fertiliteitsteam.

Ondertiteling AAN Ondertiteling UIT
Afspelen

Meer informatie over behandelingen in de Patient Journey App

In de Patient Journey App krijgt u stap voor stap informatie over uw behandeling. Patient journey app

- Download de Patient Journey App voor iPhone of Android

   appel app store

   Google playstore

- Zoek naar HagaZiekenhuis
- Selecteer de behandeling