Wonden gaan vaak vanzelf over. Gaat uw wond niet dicht, wordt deze juist groter of is uw wond ontstoken? Dan kunt u terecht in het Wondexpertisecentrum van het HagaZiekenhuis. Hier behandelen we allerlei soorten wonden. Zoals wonden die ontstaan zijn bij een ongeluk of door behandeling tegen kanker. En doorligwonden (decubitus), diabetische voetwonden of wonden die slecht genezen door een vaatziekte. Uw (huis)arts kan u doorverwijzen.

Wondexpertisecentrum in het HagaZiekenhuis

In het Wondexpertisecentrum werkt een team van specialisten samen. Een vaatchirurg, dermatoloog (huidspecialist), verpleegkundig specialist, verpleegkundig consulent wondzorg en doktersassistent. Voor patiënten met een diabetische voetwond en patiënten met open benen hebben wij een speciaal spreekuur.

We delen onze kennis door veel samen te werken. Dit doen we met andere specialismen in het HagaZiekenhuis, maar ook met huisartsen, ouderengeneeskundigen en thuiszorgorganisaties. Om onze zorg nog verder te verbeteren, doen we wetenschappelijk onderzoek naar wondzorg.Wij staan voor u klaar

Echte aandacht zorgt voor een goede diagnose en een haalbare behandeling

Zo worden wij beoordeeld

Hoe is de zorg in ons ziekenhuis? Niemand weet dat beter dan onze patiënten. Daarom vragen we ze regelmatig onze zorg te beoordelen.

Lees meer