Waar gynaecoloog en dermatoloog elkaar treffen

Op woensdag 16 november verzorgde de HagaAcademie in samenwerking met Dermatologie en Gynaecologie een digitale bij- en nascholing voor huisartsen. Dermatoloog Anne-Moon van Tuyll van Serooskerken en gynaecoloog Anne-Marie van Haaften zijn uitgebreid ingegaan op de zorg voor vrouwen die klachten hebben aan de vulva zoals lichen simplex, lichen sclerosus en het Lipschütz-ulcus.

In het eerste gedeelte van de avond is ingegaan op klachten aan de vulva gericht op jeuk. Tijdens deel twee kwamen ziektebeelden rond pijn en zeldzame aandoeningen aan bod.

De bijeenkomst was via Zoom interactief ingericht (dankzij poll & chat). Bij elke werd bijvoorbeeld uitgevraagd welke diagnose te stellen was, en of er wel of niet doorverwezen moest worden.

Aan deze scholing hebben 60 huisartsen uit regio Den Haag deelgenomen.

Datum: Woensdag 16 november 2022
Locatie: Via Zoom
Tijd: 19.00 – 21.00 uur inloggen vanaf 18.45 uur
Vakgroepen: Dermatologie en gynaecologie
Accreditatie: 2 Punten
Kosten: € 35,-. Na uw aanmelding ontvangt u een factuur.

Wilco Tanis, cardioloog en portefeuillehouder huisartsenscholing HagaZiekenhuis
Sara Jeurissen, huisarts en plaatselijk coördinator Hadoks academie & HagaZiekenhuis
Joanne Heidinga, hoofd congresbureau HagaAcademie