Vleming, L.J.

Vleming, L.J.
Foto van Vleming, L.J. Geslacht Man
Naam Vleming
Voorletters L.J.
Titel Dr.
Functienaam Internist-nefroloog en Internist-acute geneeskunde

Vleming, L.J.

Dr. Vleming is opgeleid tot internist in het Leyenburg Ziekenhuis te Den Haag en in het Academisch Ziekenhuis Leiden. Tijdens zijn opleiding heeft hij wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de oorzaken van de achteruitgang van de nierfunctie bij chronische nierziekten, waarbij hij op dit onderwerp gepromoveerd is. Hij is sinds 1999 werkzaam in het HagaZiekenhuis als internist-nierspecialist (internist-nefroloog) en ook als internist voor spoedeisende zorg (internist-acute geneeskunde).

Als nefroloog werkt hij in het HagaZiekenhuis op een van de grootste dialyseafdelingen van Nederland met twee vestingen in Den Haag en één in Zoetermeer. Hij participeert daar ook in het management van de afdeling. Een week per maand wijdt hij zich volledig aan de acute zorg van patiënten met interne problemen.

Dr. Vleming beoefent met veel plezier het vak van internist in de volle breedte en heeft speciale belangstelling voor de patiënten met acute en chronische nierziekten, de behandeling van ziektes van de afweer (auto-immuunziekten), moeilijke problemen van de water- en zouthuishouding, moeilijk te behandelen hoge bloeddruk en uiteraard de patiënt met spoedeisende problematiek. Samen met de andere leden van de vakgroep geeft hij inhoud aan de gemeenschappelijke ambitie om de beste jonge internisten en nefrologen op te leiden.

Contact

Interne Geneeskunde 
Locatie LeywegLocatie Sportlaan

Telefoon(070) 210 2605

image_3006Meer informatie
 

Social