Fertiliteit Polikliniek (Voortplantingsgeneeskunde)

Het uitblijven van een gewenste zwangerschap komt bij een op de zeven paren voor. Dit kan onzekerheid, verdriet en spanning met zich meebrengen. De medewerkers van het fertiliteitsteam van het HagaZiekenhuis begrijpen dat het krijgen van kinderen een wezenlijk onderdeel is in het leven van veel paren. Samen met het paar zet het team zich maximaal in om hun kinderwens in vervulling te laten gaan.

Er zijn meerdere behandelingen mogelijk bij vruchtbaarheidsstoornissen van de vrouw en van de man. Het team van de polikliniek Fertiliteit is klein en werkt nauw samen. Hierdoor ontstaat een goede, veilige en persoonlijke sfeer. Uit reacties van patiënten blijkt dat de opzet van de polikliniek als prettig wordt ervaren.

Kijk voor uitgebreide informatie op de website: www.gyn-care.nl - voortplantingsgeneeskunde

Keurmerken

In april 2016 heeft de Fertiliteitskliniek van het HagaZiekenhuis de Freya Pluim 2016-2017
ontvangen. Daarmee voldoet het aan de kwaliteitscriteria die Freya, de vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen, heeft opgesteld. Ook de beroepsgroepen ondersteunen dit initiatief en zijn betrokken geweest bij het vaststellen van de kwaliteitscriteria.

In de Monitor Fertiliteitszorg zijn alle klinieken in Nederland opgenomen die medische zorg bieden aan paren met een vruchtbaarheidsstoornis. Alleen de klinieken die voldoen aan specifieke, door Freya opgestelde kwaliteitscriteria, ontvangen een Pluim. Bezoek de Monitor Fertiliteitszorg via www.freya.nl.

Lees hier het hele nieuwsbericht.

 Logo Freya Pluim